De salon


Ik werk ik met het merk Salonnepro Amsterdam.


Salonnepro Amsterdam heeft een natuurlijke en een biologische lijn.

Salonnepro BIO
Er zit een groot verschil tussen 'natuurlijk en bio'. 
De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze lijn zijn geteelt, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van organische landbouw.

De voordelen:
Organische landbouw gebruikt geen schadelijke pesticiden en chemicaliën. Er wordt bewust omgegaan met de natuur en mens.De planten en bomen staan langer in rijkere grond zonder kunstmest. De planten nemen daardoor meer mineralen op uit de grond en maken meer vitaminen aan uit het zonlicht. Hierdoor zijn de extracten voller van mineralen en vitaminen.
* No parabens

* No silicones

* No PEG's

* No animal testing

* No sulphates

* Organic ingedients

* No chemical additives

* Gluten-free

* Vegan.
 
Salonnepro Solutions
De solutions lijn van SPA is niet biologisch maar wel natuurlijk. Organische ingrediënten zijn heerlijk, maar ook een stuk duurder dan hun "natuurlijke" broertjes. Omdat er strenge regels aan voldaan moet worden en omdat boeren minder vaak oogsten, zit er een wezenlijk prijsverschil tussen organic en niet-organic. Daarom hebben ze deze lijn met fijne producten opgericht. De prijs is heel betaalbaar gebleven en de formulering fris en vol van plantaardige oliën, shea butter en natuurlijke extracten en peptiden.
* No parabens

* No animal testing

Openingstijden


Maandag: 12:30 - 22:00 uur

Dinsdag: 8:30 - 22:00 uur 

Woensdag: 8:30 - 22:00 uur 

Donderdag: 12:30 - 17:00 uur

Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur 

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Locatie


Adres: Wessemerdijk 8

6031 SG, Nederweert